Arrangement

  Event

  Skovtårnet ved Camp Adventur

   
  Fredag 25. september 2020 kl. 08.30-16
   
  AOF Brøndby Brøndby Strand Centrum 60, Brøndby Strand
   
  Pris: 650 kr

  Underviser: Lisa Elsbøll. Skovtårnet ved Camp Adventure. Fantastisk udsigt fra 45 meters højde. Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i særklasse med et helt særligt og majestætisk syn ud over Sydsjælland.

  Med sine 45 meters højde og en platform placeret 135 meter over havets overflade, er Skovtårnet det højest tilgængelige punkt på hele Sjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab, og kigger man nordpå i klart vejr, kan man faktisk se helt til Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø samt dele af den københavnske skyline.
  For arkitekturinteresserede er Tårnet uden tvivl et "must-see". Den unikke konstruktion er tegnet af EFFEKT Arkitekter, og har allerede inden åbningen vundet flere internationale priser, bl.a. en førsteplads ved ICONIC Award 2017 - Visionary Architecture samt Finale World Architecture Festival 2017. Opbygningen er en såkaldt hyperboloid form, som består af lange vertikale stålrør, som ikke er bøjede, men i stedet er roteret 120° for at opnå Tårnets kurvede timeglasform.
  Vi kører i bus fra Hovedstadsområdet ned til Skovtårnet ved Haslev. Her bliver vi sat af ved P-pladsen, og vi går igennem klatreparken ned til Skovtårnet. Her går vi af en 650 m. snoet rampe op i 45 meters højde til platformen, hvorfra vi kan se over hele Sydsjælland og lidt til. Når vi er kommet ned igen fra tårnet og tilbage i bussen, kører vi over til Café Højden ved Rønnede og spiser en velfortjent frokost. Efter frokosten går turen tilbage til Hovedstaden.

  Denne tur er ikke for dårligt gående og folk med højdeskræk.
  Husk vandresko, fornuftigt tøj og en flaske med vand til turen.
  Kontakt AOF hvis der er særlige hensyn i forbindelse med maden.
  Turens pris inkl. bus, entré til tårnet, frokost og turansvarlig - drikkevarer betales særskilt.

  Mødested: Flintholm Station / v. Grøndalsparkvej 2720 Vanløse. /Parkeringspladsen.
  Hold: 20-1136


  Del
  Vis kort