Arrangement

  Event

  Foredrag ved Per Pallesen

   
  Tirsdag 22. september 2020 kl. 17-18.30
   
  Kulturhuset Brønden Brøndby Strand Centrum 60, Brøndby Strand
   
  Entré: Billet: 50 kr

  Per Pallesen tryllebinder publikum i et ærligt og humoristisk foredrag om sin imponerende karriere på tv og de skrå brædder.

  Han er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador og som Mathiesen med blotterkittel, hinkestensbriller og udødelige udtryk som "osse li' på en studs" og "what do you have in your tæjsk today". Vi husker ham naturligvis også fra en af de største succeser i dansk underholdning, Pallesen & Pilmark.

  Hør Per Pallesen fortælle om et eventyrligt sceneliv og elskede (og ikke-elskede) skuespiller-kolleger. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder - det fortæller Pallesen ærligt om.

  Pallesens stærke karriere har også haft en pris
  Med over 200 teaterstykker, 75 instruktioner, 70 revyer og 1600 optrædener på tv og radio er det svært på kort spalteplads at opsummere, hvad Per Pallesen har oplevet gennem en lang og succesfuld karriere. Så vær med, når Pallesen selv deler ud og fortæller om et spændende liv i dansk underholdning, hvor han altid har kunne vælge fra øverste hylde, og altid har valgt arbejdet til - også på bekostning af familien.

  Foredraget er et unikt blik ind bag det røde scenetæppe i dansk teater fra Dirch til store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen.

  Forventet varighed: 2x45 minutter
  Unummererede pladser

  Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med afvikling af arrangementer


  Del
  Vis kort