Arrangement

  Event

  Malmø - nyt og gammelt

   
  Fredag 5. juni 2020 kl. 10-14
   
  AOF Brøndby Brøndby Strand Centrum 60, Brøndby Strand
   
  Pris: 250 kr

  Underviser: Lisa Elsbøll. Malmø - nyt og gammelt. Ved spørgsmål ring til 43 53 00 93. Byvandring med frokost i Malmø. Malmø ligger en halv times kørsel med tog fra København.

  Vores guide på turen, kulturhistoriker Lisa Elsbøll, har boet i Malmø i 15 år, og vil gerne vise os nogle gode steder i byen. Vi mødes på Københavns Hovedbanegård og tager toget sammen til Centralen i Malmø. Herfra går vi en tur i det indre Malmø, som i dag både rummer en fin middelalderkerne, men også en spændende række af flotte nye bygninger. Langs kanalen ligger bl. a. den nye koncertsal, Malmø universitet og den nye saluhal. Fra nyt til gammelt - Malmøhus, de gamle gader ned til Stor Torget og bag dette St. Petri Kirken - et stemningsfuldt bymiljø. Vi spiser frokost på et spisested på Gustav Aldolfs Torg. midt i Malmø. Frokosten er en typisk svensk varmret, salatbuffet, brød, vand/saft og kaffe.
  OBS: Du skal selv købe din togbillet til Malmø og selv betale drikkevarer til din frokost i Malmø. Arrangementet omfatter byvandring i Malmø ved historiker Lisa Elsbøll samt frokost.

  NB: Husk passet!
  Mødested: Hovedbanegården - Under uret midt i hallen
  Kl. 10.00: Mødetid.
  Kl. 14.30: Slut i Malmø
  Hold: 20-0139


  Del
  Vis kort